Blue like a sea



Shirt and skirt: my creation
Photographer: Djordje G.

Lepe stvari nekako uvek brzo prolete. No, to je ono manje bitno, važni su lepi trenuci i sećanja koja ostaju za njima. Bilo je ovo jedno slatko, kratko, neočekivano i na brzinu isplanirano letovanje, i baš zato posebno i savršeno! Ima nešto u neplaniranju što svakako treba probati. Bez iščekivanja, odbrojavanja dana, dugotrajnog planiranja, samo spontanost i momentalno zadovoljstvo. Na slikama je šetalište i zalazak sunca nad Budvom, a ovih dana će biti još dosta slika, bili smo baš vredni :) 
A utisci - šaroliki, mogla bih danima pisati, komentarisati... Bilo je svega od preprljavih plaža do savršeno plavog mora gde ribice plivaju oko tebe, od pravih letnjih barova do trendy-baldahin-namontiranih kafića sa penom, narodnjacima i devojkama na šankovima u po bela dana. Blicevi i  fotkanje za fejs na sve strane, od onog klasičnog sa napućenim usnama i "zanosnim" pozama sa drugaricama do nešto ekstravagantnijeg kada umesto drugarice aparat drži mama, a ćale se smara u pozadini dok ćerka pokušava da na steni što bolje istakne atribute. A tu su i nezaobilazni "frajeri" u preskupim kolima, iznervirani jer im smetaš dok on šetalištem pokušava da "prošeta" svog ispoliranog mezimca. 
No, sve je to samo usputna parada koju registruješ, kojoj se nasmeješ i zaboraviš, kada si sa nekim koga voliš i sa kim uživaš u svim drugim lepim stvarima...